TRYCK SOM KOMMER PÅ PAPPERSARK

Trycksaker

Vi trycker även dina små-upplagor

TRYCK FÖR SNABBA RYCK

Kort med kort varsel

Visitkort, inbjudningskort och produktkort enkelt och smidigt. Vår skär-robot fixar till visitkorten på några ögonblick. Behöver du bara en uppsättning på t.ex. 100 st så går det bra. Vi kan göra både grafiska designen och själva trycket såklart. Korten trycks på bulkig kartong som heter duga.

ÄVEN FORMSKURNA OCH SPECIAL-UPPLAGOR

Tryck på papper

Vi hjälper även till att författa texter, fotografera och designa. Önskar du formskurna tryck och mer komplicerade broschyrer och kataloger så fungerar även detta, men det går inte på stubben. Vi trycker på alla format, från minsta papperslapp till stora posters. Bästa resultat blir det oftast om du tar hjälp av vårt grafiska team.

FÖRMÅNLIGA ARKTRYCK FÖR VARJE BEHOV

Kort, broschyr och posters

Logo designa logodesign pris reklambyrå planera

VISITKORT

Enkla visitkort med kort leveranstid. Vi hjälper gärna till med allt från logo-design till färdigt visitkort. Sedvanliga storleken för kort är 90x50mm och därtill kommer skärsmån på 3 mm runt hela kortet. Du kan skicka in ditt logo och texter så fixar vi till så att det blir snyggt.

Grafisk design mässa broschyr banderoll och andra trycksaker

BROSCHYR OCH FLYER

Enkel och dubbelsidiga flyers, flygblad i alla storlekar till vettiga priser. Vi gör även småupplagor samt erbjuder hjälp verkställandet. Broschyrer från några få till några tusen. Även vikta och flersidiga bundna broschyrer. Vi erbjuder också framställning av text, översättning, bild och design enligt överenskommelse.

VIKTA BROSCHYRER
3D design designtjänst pris designer

POSTERS OCH RITNINGAR

Hos oss hittar du även storformatstryck i både papper och vädertåligt material. Alla storlekar från A3 till tiotals meter långa trycksaker. Vi printar och trycker varje storlek.

PAPPERSFORMAT

G R A F I S K
by TETRIX

Movägen 9
68600 JAKOBSTAD

sales@grafisk.fi
010 219 35 60

Mats Sandvik
Försäljning
050 544 84 01
010 219 35 64 (vidarekopplar)

mats@tetrix.fi

Kontor
010 219 35 60
sales@tetrix.fi

   Social media

 

Karleby – Kronoby – Larsmo – Pedersöre  —  Jakobstad  —  Nykarleby – Vörå – Korsholm – Vasa

Part of Ab TETRIX Oy