EN LOCKFÅGEL FÖR BÄTTRE AFFÄRER

Reklamtejpning

Marknadsför dig effektivare med tejpning

FÖNSTERTEJPNING OCH FORDONSTEJPNING

Syns du så finns du

Allt som kan målas kan i princip också tejpas.Reklamtejpning och styling av interiör och fordon. Vi gör biltejpningar från planering till färdig produkt.  Motorcyklar, personbilar, båtar, skåpbilar, snöskotrar och lastbilar. Från en  logo på bildörren till nya ytor där fordonet täcks av en helfoliering (wrapping). Kontakta GRAFISK, så vet du att du gjort en bra affär.

DEKORERING, INFORMATION OCH SKYDD

Fråga oss om tejpning

Vi kan både skära ut tejper, bokstäver och mönster, samt även göra fyrfärgstryck på tejp. Med Österbottens bredaste laminator kan vi skydda tryckta ytor mot elementen för längre hållbarhet. Överföring av dina bilder och mönster till både släta fönsterytor eller välvda fordon går att fixa till ett överkomligt pris. Vi svarar gärna på frågor om tejpning.

TEJPNING FÖR ALLA TING, ALLA MILJÖER

Fordon, Fönster, Interiörer

Båtregister registermärke register båt klistermärke

REGISTERSKYLTAR & FIRMANAMN

Registerskyltar och namnskyltar till båt och maskiner. Standard svarta eller vita registerskyltar snabbt och förmånligt. Följer givna standarder och klarar eventuell granskning. Namn och hemmahamnsdekaler, övriga registerskyltar och logo & firmanamn för arbetsmaskiner fixar vi enkelt.

Fordonstejpning Wrapping Motorcykel Bil Lastbil Båt Pris

FÄRDMEDEL

Byt färgen på din bil eller kör marknadsföringskampanjer på sidorutan. Det blir allt vanligare att pimpa allt från cyklar, motorcyklar till långtradare med tejp. Ibland är det reklameffekter som driver folk och ibland bara för att man ha en personlig stil och må bra av det.

Gammal paketbil blir bling
Fönstertejpning Reklamtejpning Logotejpning Tejpare Pris

FÖNSTERTEJP

Ditt fönster, ditt ansikte utåt. Ta vara på din möjlighet att synas och locka kunder du kanske inte kom att tänka på i din marknadsföringsplan. Alla byggnader med fönster kan bli ditt sätt att stärka varumärket och skapa mer försäljning.

Interiör tejp frostad logo namn företag inomhus fönster

INTERIÖRDESIGN

Skapa enhetlig design med tejp på väggar eller logoutskurna frostningar på avskiljande glasväggar. Gör nya ytor på bord och diskar med bilder och laminering. Gör vägvisare på golvet så att kunderna kan hitta dit de söker. Otaliga möjligheter.

G R A F I S K
by TETRIX

Movägen 9
68600 JAKOBSTAD

sales@grafisk.fi
010 219 35 60

Mats Sandvik
Försäljning
050 544 84 01
010 219 35 64 (vidarekopplar)

mats@tetrix.fi

Kontor
010 219 35 60
sales@tetrix.fi

   Social media

 

Karleby – Kronoby – Larsmo – Pedersöre  —  Jakobstad  —  Nykarleby – Vörå – Korsholm – Vasa

Part of Ab TETRIX Oy