BUDGETVÄNLIGA SKYLTAR

Skyltar och skyltsystem

Klassiska skyltar samt nya skylt-innovationer

SKYLTAR AV PLAST- OCH ALUMINIUM

Styva material vid skyltning

Det klassiska sättet att göra skyltar är en bild fäst på bakgrund av lätta PVC skivor, kanalplast eller aluminiumkomposit. Dessa skyltar ses hängande i affärer, fastskruvade på väggar eller fästade i byggställningar. Storlekarna kan vara allt från små parkerings och varningsskyltar, tavlor för inredning, till enorma firmaskyltar och vägvisare.

BANDEROLLSKYLTNING VÄXER SÅ DET KNAKAR

Ramsystem för banners

Många företag som snabbt behöver en skylt väljer ofta en budgetvänlig banderoll-skylt. De består av en aluminiumram och mellan dessa spänns en tryckt banner fast. “Mjuka” skyltar är snabbmonterade och billiga att uppdatera. Eftersom det är både snabbt och förmånligt att uppdatera en banderoll-skylt så används de i högsta grad av företag med ofta växlande erbjudanden eller t.ex. som sponsorvägg, där reklamen byts ofta.

SKYLTNING FÖR INSIDA OCH UTSIDA

Skiva, banner, tavla & märke

Byggplats Skylt Vägvisare Tillverkare Tryck Pris Storlek

STORA SKYLTAR FÖR UTSIDA

Beskriv ditt skyltbehov så hittar vi den mest lämpliga lösningen där pris och resultat möts. Kanalplast skivan är den förmånligaste och lättaste, PVC skummad skiva är enkel och fungerande, Aluminium-kompositen (Dibond) har överlägsen hållbarhet i alla väder.

Banderoll Sponsor Trycka Reklam Tryckeri Storlek Pris

TUBE BANDEROLL SKYLT

Vårt egna innovativa skyltsystem med nyckelflagga och allt. Superenkel att montera även på väggar med ojämnhet. Snabbt och billigt bildbyte vid behov. Fungerar som företagsskylt, reklamskylt med ofta växlande budskap och sponsorvägg. Förmånlig!

Skylt Tavla Interiör Trycka Tryckeri Tillverkare Storlek Pris

INTERIÖR OCH SMÅSKYLTAR

Fortsätt företagets brandning också via skyltarna och inredningen.P-plats skyltar, märkta gästplatser, vägvisare på utsida med din egen stil. Interiörtavlor för mötesrummet eller fina butiksmiljöer. Skyltar och tavlor för alla ändamål.

G R A F I S K
by TETRIX

Movägen 9
68600 JAKOBSTAD

sales@grafisk.fi
010 219 35 60

Mats Sandvik
Försäljning
050 544 84 01
010 219 35 64 (vidarekopplar)

mats@tetrix.fi

Kontor
010 219 35 60
sales@tetrix.fi

   Social media

 

Karleby – Kronoby – Larsmo – Pedersöre  —  Jakobstad  —  Nykarleby – Vörå – Korsholm – Vasa

Part of Ab TETRIX Oy