RÄTT KLISTERMÄRKE TILL RÄTT PRIS

Lätt att välja rätt dekal

En dekal värt några cent kan vara din bästa försäljare

ALLA DEKALER FRÅN ETT STÄLLE

Reklam och information

Dekaler för långtids-brandning av produkter. Även adressdekaler, etiketter, logomärken och produktmärkning är en relevant del av vår produktion. Fyrfärgstrykta specialdekaler och klistermärken även med formskärning och laminat. Väderbeständiga dekaler och golvmärkning för industri. Alla storlekar av klistermärken direkt från producenten med kort leveranstid och förmånligt pris.

TRYCK SOM GER DIG MER MÖJLIGHETER

Även logotryck på kläder

Utskurna bokstäver, siffror och figurer. Registerskyltar för båt, namndekaler eller kanske inredningsdetaljer med tejp för hemmets ytor. “Lösbokstäver” med överföringstejp är lätta att montera själv om du så vill. Alla våra utskurna dekaler har 5 års materialgaranti. Med samma teknik kan vi även överföra tryck på kepsar, t-skjortor, väskor och göra logotryck på arbetskläder.

KLISTERMÄRKEN FÖR ALLA ÄNDAMÅL

Varumärke, Produktion, Kläder

Klistermärke eller Etikett för reklam och marknadsföring

VARUMÄRKE

Din marknadsförare på en “lapp”. Var är din produkt mera synlig än i användarens hand? Det är svårt att överdriva vikten av dekaler som informativ reklam. För varumärkesbyggaren finns logot alltid på produkten. Det förstärker brändet, ger tilläggsförsäljning, och utanpå lådan hjälper det både fraktaren och varumottagaren.

Industrimärkning Dekal & Klistermärke för Maskiner och Golv

INDUSTRIMÄRKNING

För produktionsutrymmen tillverkar vi både lim- och magnetmärken. Instruktioner på maskiner, säkerhetsmärkning, golvmärkningar samt klistermärken för utrymningsvägar och varningar.

Tryck Logotryck textil kläder jacka t-shirt keps mössa skärmmössa

TEXTILTRYCK

Med samma utrustning som vi gör klistermärken kan vi även framställa logon och bilder för tryck på textil. Kepsar, tygväskor och kläder går enkelt och förmånligt att trycka hos GRAFISK. Ta med ditt plagg så trycker vi.

G R A F I S K
by TETRIX

Movägen 9
68600 JAKOBSTAD

sales@grafisk.fi
010 219 35 60

Mats Sandvik
Försäljning
050 544 84 01
010 219 35 64 (vidarekopplar)

mats@tetrix.fi

Kontor
010 219 35 60
sales@tetrix.fi

   Social media

 

Karleby – Kronoby – Larsmo – Pedersöre  —  Jakobstad  —  Nykarleby – Vörå – Korsholm – Vasa

Part of Ab TETRIX Oy