MÅNGFALDIG SYNLIGHET

Belyst reklam

Mera synlighet per satsad euro

STAKA UT DITT REVIR

Här finns vi

Lämnar din ute-reklam övrigt att önska? Vill du fräscha upp en utdaterad skylt eller göra en helt ny ljusskylt med 3D akryl-bokstäver? Vi kan uppdatera din gamla firmaskylt med modern LED teknik och klara tejpade logon och även framställa helt nya skyltar enligt senaste modell. Rätt pris och snabbare leveranser.

ATT ÖVERGLÄNSA KONKURRENTEN

Vägvisaren på mässa

För inomhusbruk erbjuder vi kopplingsbara mässväggar i ljusbox utförande som även belyst reklam för väggar. Vi kan även skräddarsy belysta interiörer för golv, tak och väggar, eftersom vi har en egen produktion av aluminium-kostruktioner. Berätta din idé så hittar vi dig en förmånlig och fungerande ljusskylt.

LJUSSKYLTAR PÅ UTSIDA OCH INOMHUS

Firmaskylt, mässvägg, ljusskåp

Akryylbokstäver 3D Belysning Skylt LED Firmaskylt Utsida Tillverkare Pris

LED 3D AKRYLBOKSTÄVER

3-demensionella bokstäver och logon med LED belysning ger ett enormt lyft åt företagets fasad. Mer synlighet i både mörker och ljus. Utskurna bokstäver kan belysas framåt, ha bakgrundsbelysning eller vara en kombination av flera belysningsvinklar.

Mässreklam belyst LED Mässmonter Tillverkare Tryck Pris

BELYST MÄSSYSTEM

Ljus syns. Detta gäller även på mässa. Det vanligaste problemet med en mässmonter är att den är underbelyst. Med våra kopplingsbara mässväggar så är detta inte ett problem. De kan användas som separata reklampelare eller länkas till en montern.

Ljusskåp Ljusbox Belyst LED Tillverkare Tryckt Pris

LJUSSKÅP

Standardskåp i de vanligaste postermåtten eller skräddarsyddä lösningar. Bakgrundsbelysta affischramar för in- och utomhusbruk. Måttbeställda  ljusskåp gör vi med egna aluminiumprofiler. Vi fixar ljusskåpet åt dig!

G R A F I S K
by TETRIX

Movägen 9
68600 JAKOBSTAD

sales@grafisk.fi
010 219 35 60

Mats Sandvik
Försäljning
050 544 84 01
010 219 35 64 (vidarekopplar)

mats@tetrix.fi

Kontor
010 219 35 60
sales@tetrix.fi

   Social media

 

Karleby – Kronoby – Larsmo – Pedersöre  —  Jakobstad  —  Nykarleby – Vörå – Korsholm – Vasa

Part of Ab TETRIX Oy