Pris för Hemsida?

Vi har gjort det enklare för dig att välja design för din hemsida. Med tre olika kategorier så kan du välja en website som fungerar just för dig. Webbdesign glädjer ögat samt har önskat pris.

Priset på webbdesign varierar så klart beroende på dina krav och önskemål men med vårt paketsystem det är rätt enkelt att få en klar prisbild.

Enkel billig hemsida
Vårt pris utgår alltid från dina önskemål, men vi fokuserar alltid på en webbdesign som genererar dig pengar. Det ska vara enklare för dig att få nöjdare kunder och mer affärer. Webbdesignen utgår från tre olika faser, grundpriser som sedan kan sträckas ut som ett dragspel, och byggas på efterhand.

Vi presenterar 3 olika hemside-modeller här under. Från enklaste till mer komplicerade, i stigande prisnivå – tripp-trapp-trull.

HEMSIDA KOSTNAD 550 – 1650 EURO

Skrollbar index-sida
En indexsida är öppningssidan (hemsidan) för din webb. Vi utgår nästan alltid från en scrollbar sida som erbjuder tillräckligt mycket information. Dels för att sökmotorer ska kunna få en ordentlig och rättvis bild av din webbsida på Internet och så att din kund får underlag för beslut.

Hemsidans pris och innehåll
Skrollbara hemsidan delas in i ”visnings-skärmar”. Detta betyder alltså hur många helrutor som visas (ryms) på din skärm när du skrollar ner genom hemsidan från “toppen till bottnet”. Det kan vara allt från korta sidor som i följd enbart erbjuder t.ex. Öppnings-skärm, meddelande-skärm och kontakt-skärm.

Exempel på skrollbar hemsida
Här under ser du ett exempel på en skrollbar hemsida och vilket text och bildinnehåll den kan ha. De gråa rutorna omkring fylls på efterhand med förklaringar längre fam i presentationen. En site som består av enbart en skrollbar sida har inga “andra sidor”, utan navigeringen upp till styr besökare vertikalt mellan de olika visnings-skärmarna. Visnings-skärmarna är visualiserade av rutor dragna röda streckade linjer.

Exemplets skrollsida har 4 olika “skärmar” (streckade linjer) efter varanda.

1) Hälsnings-skärm som öppnas när besökaren kommer till din hemsida. Den har den allra mest relevanta infon om ditt företag. Komprimerat och med din slogan.

2) Produkt / Service -skärm med inledande förklaring om vad du erbjuder dina besökare eller möjliga kunder. Här kan du ge korta presentationer och t.ex. prisbild på nyckelprodukter.

3) Presentations-skärm som berättar kort om ditt företag eller din organisation.

4) Kontakt-skärm där besökaren enkelt hittar adress, kontaktuppgifter, SOME länkar och t.ex. öppethållningstider.

Hemsida pris på webbdesign enkel website

Enkel och förmånlig hemsida som innehåller all basinformation för företaget.

HEMSIDA KOSTNAD 750 – 2350 EURO

Skrollbar index-sida + Satellitsidor
Den skrollbara index-sidan ger Google tillräckligt att gå efter, för att din sida ska hittas. Än bättre blir det, om det finns t.ex. produktspecifika sidor, s.k. satellitsidor. Satellitsidor ger mera information åt kunder som även mer vikt åt hemsidan vid sök på Internet.

Hemsidans pris och innehåll
Skrollbart med satellitsidor gör din sida intressantare och bättre. Du kan gå in på djupet av produkter & tjänster som webbsidan erbjuder, det vill säga, ge specifik kunskap som hjälper kunden att göra köpbeslut. Indexsidans “visnings-skärmar” kan alla ges en egen satellitsida för fördjupning av ämnet. Vanligen så gör vi 3-5 stycken satelliter kring indexsidan, men det bestämmer du.

Exempel på skrollbar hemsida med satelliter
Satellit-sidorna rymmer fler domän-beskrivningar  (www.firman.fi/en_toppen_produkt) och detta är verkligen som honung på nätet. Det drar till sig sökmotorn och ger bättre träffar på Google. På exemplet här under så har skrollskärmarnas info länkats (röda linjerna) till satellit-sidor. Både produkter och företaget ges utrymme att få utförligare beskriva sig med tilläggs-sidor på websiten. Ju mer kunden vet, desto närmare ett köpbeslut är denne!

Hemsida pris på webbdesign enkel website med undersidor

Bra effekt för förmånligt pris. Hemsida med undersidor ger bra effekt för Google sökmotorn.

HEMSIDA KOSTNAD 950 – 3450 EURO

Skrollbar index-sida + Satellitsidor + Webbshop
Gör din hemsida till en självständig försäljare med webbshop. Få in affärer och tjäna direkta pengar och tilläggsförsäljning med en effektiv webbutik. Webbshoppar kan byggas från grunden när din hemsida görs, eller byggas som en separat modul till din existerande hemsida. Vi fixar allt.

Hemsidans pris och innehåll
Prisexemplet avser en skrollbar index-sida som byggts ut med satellitsidor samt en styrning till webbshop. Du kan bygga en central webbshop men hur som helst så behövs också en hemsida för att locka trafik. Även här kommer satellitsidor till sin rätt, ger information om produkterna och företaget. Satellit-sidorna ger webbutiken trovärdighet, trygghet!

Exempel på webbshop (eller annan modul) som länkats
Både index sidan, skärmarna samt satellit-sidorna är riktade så att de styr besökaren till, i detta fall, webshoppen. Denna modul kan även vara exempelvis in intern sida med registrering, nedladdningsbara filer eller annat nyttigt. Exempelvis kan det röra sig om ett extranet, som ger dig förtjänst eller minskad arbetsbörda.

Hemsida pris på webbdesign med webbutik och undersidor

Sätt till webbshop (webbutik) och andra funktioner till ett förmånligt pris

Webbdesign, hemsida och funktioner

En website kan utvecklas och förstoras nästan hur mycket som helst. Priserna här ovan är riktgivande kostnader för minimi- och medelpriser, kostnader som betjänar vanliga företags hemside-behov – utan att överdriva behoven.

GRAFISK erbjuder dig hemsidor och webbdesign till ett bättre pris, sidor som har till uppgift att generera dig pengar. Vår princip är att vi designar webbsidor som motsvarar dagens och det behov som du har inom en prognostiserad framtid. Hemsidor ska öka försäljningen och ge dig mera kunder. En bra website är en stadig grund för kommande marknadsföringen. Vår webdesign äter upp hela budgeten, utan du ska också ha pengar över till att marknadsföra din nya website.

Klicka för mer info om HEMSIDA samt WEBSHOP eller navigera till ”WEBB

G R A F I S K
by TETRIX

Movägen 9
68600 JAKOBSTAD

sales@grafisk.fi
010 219 35 60

Mats Sandvik
Försäljning
050 544 84 01
010 219 35 64 (vidarekopplar)

mats@tetrix.fi

Kontor
010 219 35 60
sales@tetrix.fi

   Social media

 

Karleby – Kronoby – Larsmo – Pedersöre  —  Jakobstad  —  Nykarleby – Vörå – Korsholm – Vasa

Part of Ab TETRIX Oy