AIKA PERUSTAA UUTTA, TAI LISÄTÄ VAUHTIA?

Analyysi & Strategia

Analysoi ja Esittele Eduksesi

LÖYDÄ YDINTOIMINNAN JA IDEAT

Yritysanalyysi

Hyvää strategiaa edeltää aina yrityksen ydintoiminnan analyysi. Tämä koskee myös yrityksiä jotka ovat nuoria tai ehkäpä vielä vain ideatasolla. Tulevaisuuden tehtävät löytyvät usein miten tarkastamalla ideoita, historia, taloutta ja päivittäistä toimintaa. Helpoin tapa on tavata ja mahdollisesti tutustua yritykseen ja sen jälkeen kerätä kaikki tieto joka on saatavilla. Strategia selkenee ja vastaukset ennakoivat etenemissuunnan.

Analyysi voi koskea myös vain yhtä tuotetta tai palvelua, kuin myös kattaa suuret kokonaisuudet.

ANALYYSI LUO RAKENNUSPALIKAT STRATEGIALLE

Tulevaisuuden suunnitelma

GRAFISK tiimi on tottunut strategiatyöhön. Osaamisemme kattaa niin paikalliset markkinatutkimukset kuin taloudelliset analyysit monikansallisella taholla. Olemme auttaneet yrityksiä kaikessa ELY hakemuksista, viennin kehittämiseen ja jopa EU:n ulkopuolelle perustettaviin yrityksiin. Hyvin tehty strategia fokusoi kasvuun sekä poistaa turhat aikavarkaat ja kustannukset.

Strategiaa rakentaessa käytämme klassisia SWOTeja, tuotteen/yrityksen kehityskaari-tutkimuksia sekä tarjonnan ja kysynnän perusteorioita. Näillä luottotyökaluilla löydämme yhteisen kielen ja pääsemme askel askeleelta lähemmäksi räätälöityä strategiatyötä.

HELPPO SWOT

AVAA SILMÄT YRITYKSEN MAHDOLLISUUKSILLE

Tehokkaampi yritys

Yrityksen tutkiminen analyysi ja strategian valitseminen

NYKYTILATUTKIMUS

Ennen työn aloittamista, selvitämme aina mitä asiakas hakee ja miltä nykyinen markkinointi näyttää. Mikä on tärkeätä, mikä on järkevää markkinoida ja tuoda esille. Mitä suurempi projekti on edessä sitä tarkemmin tulee perehtyä. Analyysi selvittää usein odottamattomiakin solmuja ja tämä tekee strategiatyöstä tuloksekkaamman. Mitä tarkemmin tutkii, sitä enemmän säästää tulevaisuudessa.

Perusanalyysi voi esim koostua yritys- ja toimintaselvityksestä joka luo pohjaa markkinointisuunnitelmalle tai visiolle, esim 3 sivuisen kevytversion strategiasta jolla voidaan valmistautua tapaamaan suurasiakkaan, pankin, investoijan jne.

Markkinointisuunnitelma yritykselle Pietarsaari

MARKKINOINTISUUNNITELMA

Suunnitelma koko toiminnalle tai sen osille. Jos haluat muuttaa yrityksen etenemissuuntaa tai lisätä mahdollisuutta ohjata markkinointia, niin tätä tulee edeltää strategiakartoitus. Ehkä tähtäät uusille markinoille ja haluat laajentaa asiakaspohjaa viennillä, poistaa päällekkäisyyksiä tarjonnasta tai tehostaa prosesseja?!

Laaja tutkimus avaa tien esim. yrityksen 3 vuoden kehityssuunnitelmalle – käsi kädessä strategiasuunnitelman ja askel askeleelta markkinoinnin kanssa. Voimme auttaa sinua onnistumaan!

Tuki ja tulavaisuusnäkymät yritykselle

TUKI JA TULEVAISUUS

GRAFISK on ollut mukana monessa hakuprosessissa jossa osana kehitysharppauksia on ollut vetoapuna ulkopuolinen rahoittaja. Niin, voimme hoitaa myös kokonaisia hakuprosesseja jos niin haluat. Näistä tuloksista ja tulavaisuus-strategioista syntyy myös markkinointisuunnitelma, ja yritys viritetään pitkälle ulottuvaa kehitystä tehokkaammaksi.

Ota yhteyttä jos mietit projektia. Kyseiset prosessit vievät usein 2-3kk aikaa ensitapaamisesta valmiiksi jätettyihin hakemuksiin.

G R A F I S K
by TETRIX

Kangastie 9
68600 PIETARSAARI

sales@grafisk.fi
010 219 35 60

Mats Sandvik
Myynti
050 544 84 01
010 219 35 64 (soitonsiirrolla)

mats@tetrix.fi

Toimisto
010 219 35 60
sales@tetrix.fi

   Social media

 

Kokkola – Kruunupyy – Luoto – Pedersöre  —  Pietarsaari  —  Uusikaarlepyy – Vöyri – Mustasaari – Vaasa

Part of  Ab TETRIX Oy