Kotisivun hinta?

Olemme tehneet kotisivu-suunnittelun valinnan sinulle helpoksi. Kolmella perusmuodolla voit valita minkälainen nettiratkaisu toimii parhaiten sinulle ja miellyttää sekä on oikean hintainen.

Kotisivun hinnoittelu lähtee tietysti sinun vaatimuksista ja toiveista, vaan meidän paketti-järjestelmällä on helppoa saada hintakuvan ja mitä web-suunnittelu sisältää.

Mutkaton helppo kotisivu
Hintamme lähtee aina siitä mitä sinä haluat, vaan keskitymme aina siihen että kotisivusuunnittelu auttaa sinua saamaan tyytyväisiä asiakkaita ja enemmän bisnestä. Web suunnittelu lähtee kolmesta vaiheesta, lähtöhinnasta jota voidaan haitarin lailla venyttää ja kehittää ajan myötä.

Alla esittelemme 3 eri kotisivua. Yksinkertaisemmista kehittyneempään, nousevassa hintajärjestyksessä – askel askeleelta.

KOTISIVU KUSTANNUS 550 – 1650 €

Skrollattava index-sivu
Indexi-sivu on avaussivu (kotisivu) verkkosivullesi. Lähdemme aina skrollattavasta (vieritettävä) etusivusta, joka tarjoaa tarpeeksi informaatiota hakukoneille niin että sivustosi rekisteröityy oikealla tavalla Internetissä.

Kotisivun hinta ja mikä maksaa?
Skrollattava kotisivu jaetaan nöyttöruudukkoihin, eli niin monta koko-näyttöä jotka mahtuvat näytöllesi kun skrollaat sivun ylhäätä alas. Joskus voi olla kyse hyvin lyhyistäkin skrollaussivustoista jotka tarjoavat esim. vain Avaus-ruudun, viesti-ruudun sekä yhteys-ruudun.

Esimerkki skrollattavasta sivusta
Tässä alla on skrollattavan nettisivun esimerkki ja jossa käy ilmi mitä tekstiä ja kuvamateriaalia se voi sisältää. Harmaat ruudut ympärillä täyttyvät selityksineen kun juttu etenee. Skrollattavalla verkkosivustolla ei ole “muita sivuja” vaan yläosan navigointi ohjaa kävijää pystysuunnassa näyttö-ruutujen välillä – ylöspäin ja alaspäin. Näyttö-ruudukot on visualisoitu punaisin katkoviivoin.

Esimerkin skrollaus-sivulla on 4 kpl näyttö-ruutua (katkoviivoin)

1) Tervehdys-näyttö joka avautuu kun vierailija tulee kotisivulle. Tällä sivulla on kaikkein tärkein tieto yrityksestäsi. Tiivistettynä ja iskulausein.

2) Tuote / Palvelu -ruutu jossa avataan mitä tarjoat kotisivun kävijälle tai mahdolliselle asiakkaalle. Tässä voit lyhyesti esittä ja esimerkiksi antaa hintataso signaalin päätuotteistasi.

3) Esittely-ruutu joka kertoo lyhyesti yrityksestäsi tai organisaatiostasi.

4) Yhteystiedot-ruutu josta helposti löytää osoitteen, yhteystiedot, SOME linkit ja esim. aukioloajat.

Kotisivun hinta lähtöhinta pienelle verkkosivulle

Perus, helppo kotisivu jossa on yksi skrollattava sivu. Edullinen ja nopea ratkaisu useimpiin verkkosivu-tarpeisiin.

KOTISIVU KUSTANNUS 750 – 2350 €

Skrollattava index-sivu + Sateliittisivut
Skrollattava index-etusivu antaa esimerkiksi Google:lle tarpeeksi tietoa että se löytyy hakukoneissa. Vielä parempi on mikäli kotisivulla on tuotekohtaisia sivuaja, niin kutsuttuja sateliittisivuja jotka lisäävät informaation määrä asiakkaille ja myös lisäarvoa haettaessa Internetissä.

Kotisivun hinta ja mikä maksaa?
Skrollattava etusivu sateliittisivuilla tekee nettisivustostasi kiinnostavamman ja paremman. Voit syventyä netissä tarjottuihin tuotteisiin & palveluihin, eli kerta yksityiskohtia jotka auttavat asiakasta tekemään päätöksen. Etusivun “ruudut” voidaan linkittää omille sateliittisivulleen. Tavallisesti teemme 3-5 satelliittisivua index-sivun ympärille, vaan se on sinun päätettävissä.

Esimerkki skrollattavasta kotisivusta sateliittisivuin
Sateliittisivuilla mahtuu enemmän kuvailevia sanoja ja lisänimiä domaini-osoitteeseen (www.yritys.fi/tama_on_paras_tuote) ja tämä vasta onkin hunajaa hakukoneille, ja antaa enemmän osumia Googlessa. Alla olevasta mallissa sateliittisivut ovat linkitetty (punaiset linjat) sateliittisivuihin. Sekä yritykselle että tuotteille annetaan enemmän tilaa saada selittää etujaan verkkosivun lisäsivuilla. Mitä enemmän asiakas tietää, sitä lähempänä on myös tämän ostopäätös.

Kotisivun hinta aloitussivu alasivut edullinen nopea

Verkkosivu tehokkaalla, skrollattavalla etusivulla sekä alasivuilla. Kotisivu sateliitti-sivuilla jotka ovat herkkua Google hakukoneelle.

KOTISIVU KUSTANNUS 950 – 3450 €

Skrollattava index-sivu + Sateliittisivut + Verkkokauppa
Tee kotisivuistasi itsenäisen myyjän nettimyynnillä. Saa suoria kauppoja ja tienaa oikeata rahaa ja lisämyyntiä tehokkaalla nettikaupalla. Verkkokauppa voi olla sivustosi perusta tai osa kotisivuasi. Se voidaan myös rakentaa osaksi kotisivua, erillisenä moduulina, lisänä olemassa olevalle sivustolle. Meidän kautta hoituu kaikki!

Kotisivun hinta ja mikä maksaa?
Malli-hinta viittaa skrollattavaan index-sivuun johon lisätään sateliittisivuja sekä ohjauksen verkkokauppaan. Voit rakentaa verkkokauppa-keskeisen sivuston vaan se vaatii myös kotisivuosion, niin että haku helpottuu ja jää tarpeeksi tilaa kertoa tuotteista ja yrityksestä niiden takana. Sateliittisivut antavat verkkosivullesi uskottavuutta, turvaa!

Esimerkki verkkokaupasta (tai muu moduli) joka on linkitettynä
Sekä aloitussivu että “ruudut” ja sateliittisivut ohjaavat asiakkaita, tässä tapauksessa, verkkokauppaan. Tämä moduli voi myös olla esim yrityksen sisäinen sivusto jolle rekisteröidytään, ladattavia tiedostoja tai muuta tarpeellista joka heti tai viiveella tuottavat sinulle rahaa sekä markkinointi-etua.

Kotisivun hinta aloitussivu alasivut ja verkkokauppa

Kotisivu jossa on alasivut sekä lisätoimintona esimerkiksi verkkokauppa.

Web-suunnittelu, kotisivu ja toiminnot

Kotisivua voi laajentaa ja kehittää lähes loputtomiin. Yllä olevat hinnat ovat viitteellisiä minimi- ja keskihintaisia esimerkkejä, kustannuksia jotka palvelevat aivan tavallisia yritysten kotisivu-tarpeita – ampumatta kohteesta yli.

GRAFISK tarjoaa sinulle kohtuuhintaisia verkkosivuja joiden tarkoituksena on tuottaa sinulle rahaa. Periaatteemme on että teemme sivut jotka vastaavat nykyistä ja lähitulevaisuuden tarvettasi, jolla pystyt kasvattamaan myyntiäsi ja saamaan lisää asiakkaita. Vahva perustus tulevalle markkinoinnille ja ajatuksemme on että kotisivun valmistuttua sinulle jää myös budjetissa varaa markkinoida uutta sivustoasi.

Klikkaa lisää aiheesta KOTISIVU sekä VERKKOKAUPPA tai siirry NETTI osioon.

G R A F I S K
by TETRIX

Kangastie 9
68600 PIETARSAARI

sales@grafisk.fi
010 219 35 60

Mats Sandvik
Myynti
050 544 84 01
010 219 35 64 (soitonsiirrolla)

mats@tetrix.fi

Toimisto
010 219 35 60
sales@tetrix.fi

   Social media

 

Kokkola – Kruunupyy – Luoto – Pedersöre  —  Pietarsaari  —  Uusikaarlepyy – Vöyri – Mustasaari – Vaasa

Part of  Ab TETRIX Oy