BUDJETTIYSTÄVÄLLISET KYLTIT

Kyltit ja kylttijärjeselmät

Klassiset kyltit sekä uudet kyltti-keksinnöt

MUOVI JA ALUMIINIKYLTIT

Jäykkkätaustaiset kyltit

Klassinen tapa tehdä kylttejä on kuva joka on kiinnitetty keveille PVC-, kanavamuovi- tai alumiinikomposiittilevylle. Näitä kylttejä näkee roikkuvina kaupassa, ruuvattuna seinään tai kiinnitettynä rakennustelineisiin. Kyltin koko voi lähteä pienestä parkki- tai varoituskilvistä, sisustustauluihin aina valtaviin firmakyltteihin ja tieviittoihin.

BANDEROLLIKYLTITYS KASVAA ENITEN

Kehysjärjestelmät bannereille

Monet yritykset jotka haluavat pikaisesti edullisen kyltin valitsevat usein banderollin. Tämä kyltti koostuu alumiinikehyksestä johon pingoitetaan banneri. “Pehmeät” kyltit ovat nopeasti asennettavia ja edullisia päivittää. Juuri edullisen päivityksen ansiosta monet yritykset joilla on usein vaihtuvia tarjouksia ja esim. seurat joilla on sponsoriseinä valitsevat banderolli-kyltin sen nopean muunneltavuuden ansiosta.

KYLTIT SISÄLLE JA ULOS

Levy, banneri, taulu & kilpi

Työmaakyltti Kyltitys Kyltti Valmistaja Koko Hinta Suunnittelu

SUURET ULKOPUOLEN KYLTIT

Kuvaile kylttitarpeesi niin löydämme sinulle parhaimman ratkaisun, jolloin hinta ja laatu kohtaavat. Kanavamuovi on kevein ja edullisin, PVC vaahtolevy on helppo ja toimiva, alumiini-komposiitti (Dibond) on yl

Banderolli Kyltti Sponsori Painatus Valmistaja Hinta

TUBE BANDEROLLI KYLTTI

Oma innovatiivinen, avainlippumerkitty kylttijärjestelmämme.Todella helppo asentaa myös epätasaisiin seiniin. Nopea ja halpa kuvapäivitys. Firmakyltti, mainoskyltti usein pävitettävillä tarjouksilla sekä urheiluseurojen sponsorieinä-ratkaisut – edullisesti!

Kyltti Taulu Sisustustaulu Suunnittelu Valmistaja Hinta Malli Koko

SISUSTUS JA PIENKILVET

Jatka tavaramerkkisi linja myös kylteillä ja sisustuksessa. Pysäköinti, vieraspaikat, tieviitat ulkopuolelle omalla brändäyksellä. Sisustustaulut kokoushuoneeseen tai näyttäviä liiketiloja kuvin ja tekstein. Kyltit, kilvet ja taulut kaikkialle.

G R A F I S K
by TETRIX

Kangastie 9
68600 PIETARSAARI

sales@grafisk.fi
010 219 35 60

Mats Sandvik
Myynti
050 544 84 01
010 219 35 64 (soitonsiirrolla)

mats@tetrix.fi

Toimisto
010 219 35 60
sales@tetrix.fi

   Social media

 

Kokkola – Kruunupyy – Luoto – Pedersöre  —  Pietarsaari  —  Uusikaarlepyy – Vöyri – Mustasaari – Vaasa

Part of  Ab TETRIX Oy