TIENAA HYVÄLLÄ SUUNNITTELULLA

Graafinen Suunnittelu

Temme suunnittelua joka tuottaa SINULLE rahaa

KUN TIETÄÄ MITÄ TEKEE NIIN KERTA RIITTÄÄ

Sisäänrakennettu äly

Jokaisessa graafisessa työssämme on sisäänrakennettu äly jo alusta asti – suunnittelun tulee toimia kaikkialla jokaisessa tuotteessa, ilman että suunnitteluprosessi pitäisi joka kerta aloittaa nollasta. Siksi säästät sekä aikaa että rahaa valitessasi GRAFISK suunnittelijaksi.

SUNNITTELEMME ITSEMME TARPEETTOMIKSI

Nopeasti ja edullisesti

Graafinen suunnittelu ei tulisi olla vain sen hetken “helinää”, vaan suunnittelun tulisi toimia kaikissa muodoissa. Kun otamme mainostoimisto-tehtäväsi tehdäksemme niin saat lopputuloksen joka toimii kaikilla alustoille. Teemme kaiken kokoisia painatuksia lippiksestä suurkuviin, teemme 3D piirrustuksia ja nettisivuja, siksi osaamme suunnitella grafiikkaa joka toimii kaikkialla.

GRAAFISTA SUUNNITTELUA JOKA ALUSTALLE

Logo, Markkinointi, 3D

Logo logosuunnittelu Graafinen suunnittelu Hinta

LOGO & TAVARAMERKKI

Täysin uusi logo tai vanhan päivitys sekä kokonaisvaltaisen markkinointi-kommunikaation muoto. Kaikkea, pienistä yksityikohdista täydellisiin ohjekirjoihin siitä miltä haluat yrityksesi näyttävän netissä, painossa sekä kyltityksessä.

Graafinen suunnittelu Mainos Sunnittelija Mainostoimisto Hinta

MARKKINOINTI

Kuinka saada kaiken tehon irti markkinoinnista? Varautumalla, sekä älykkäällä graafisella suunnittelulla on helppoa etukäteen päättää miltä layout tulee näyttämään. Me autamme sinua muotokielen suhteen ja varmistamme että markkinointisi toimii kaikilla alustoilla.

3D suunnittelu Hinta

3D SUUNNITTELU

Joskus mikään valokuva tai selittävä teksti ei auta kuvailemaan tuotetta. Silloin apunasi on 3D suunnittelu. Voimme tehdä räjähdekuvia, animaatioita ja todella yksityiskohtaisia 3D piirustuksia visualisoimaan ideasi.

G R A F I S K
by TETRIX

Kangastie 9
68600 PIETARSAARI

sales@grafisk.fi
010 219 35 60

Mats Sandvik
Myynti
050 544 84 01
010 219 35 64 (soitonsiirrolla)

mats@tetrix.fi

Toimisto
010 219 35 60
sales@tetrix.fi

   Social media

 

Kokkola – Kruunupyy – Luoto – Pedersöre  —  Pietarsaari  —  Uusikaarlepyy – Vöyri – Mustasaari – Vaasa

Part of  Ab TETRIX Oy