PAINATUS JOKA TEHDÄÄN PAPERIARKILLE

Painotuotteet

Painamme myös pienerät

KUN KIIRE YLLÄTTÄÄ PAINOTYÖN

Kortit hetimiten tulostettuna

Käyntikorttien, kutsukorttien ja tuotekorttien painatus nopeasti ja kätevästi. Leikkaus-robottimme viimeistelee käyntikortit hetkessä. Jos tarvitset vain esim. 100 korttia se käy hyvin. Me voimme tehdä niin graafisen suunnittelun kuin painatuksenkin. Kortit painetaa paksulle tarkoituksenmukaiselle kartongille.

MYÖS MUOTOONLEIKATUT ERIKOISPAINOT

Paperille painettu

Autamme myös tekstien kirjoittamisessa, valokuvaamisessa ja suunnittelussa. Mikäli tarvitset muotoonleikattuja painotuotteita ja hieman monimuotoisempia esitteitä ja katalogeja niin tämäkin onnistuu, vaan ei silmänräpäyksessä. Painamme kaiken kokoista, paperilappusesta suuriin julisteisiin. Parhaan lopputuloksen saat kun käytät graafista tiimiämme apunasi.

EDULLISTA ARKKIPAINOA JOKAISEEN TARPEESEEN

Kortti, esite ja juliste

Logo logosuunnittelu Graafinen suunnittelu Hinta

KÄYNTIKORTIT

Helpot käyntikortit lyhyellä toimitusajalla. Autamme sinua kaikessa, logo-suunnittelusta valmiiseen käyntikorttiin. Peruskoko käyntikortille on 90x50mm ja sitten 3 mm leikkausvaraa ympärille. Voit myös lähettää meille logosi ja tekstit niin teemme sinulle hienon kortin.

Graafinen suunnittelu Mainos Sunnittelija Mainostoimisto Hinta

ESITE JA FLYERI

Yksi ja kaksipuoliset lentolehtiset joka koossa ja oikeaan hintaan. Valmistamme myös pientilaukset ja tarjoamme apua toteutukseen. Pienerät ovat 1-200 ovat erikoisuutemme vaan suuremmat onnistuu muutamassa päivässä. Taittoesitteet onnistuvat hetkessä ja sidotutkin onnistuvat. Sovittaessa teemme myös textit, käännökset, kuvat ja suunnittelun.

TAITETUT ESITTEET
3D suunnittelu Hinta

JULISTEET JA PIIRUSTUKSET

Meiltä löydät myös suurkuvatulosteet paperilla ja säätä kestävillä materiaaleilla. Kaikki koot A3:sta aina kymmenien metrien kokoisiin painotuotteisiin. Tulostamme ja painamme joka koossa.

PAPERIKOOT

G R A F I S K
by TETRIX

Kangastie 9
68600 PIETARSAARI

sales@grafisk.fi
010 219 35 60

Mats Sandvik
Myynti
050 544 84 01
010 219 35 64 (soitonsiirrolla)

mats@tetrix.fi

Toimisto
010 219 35 60
sales@tetrix.fi

   Social media

 

Kokkola – Kruunupyy – Luoto – Pedersöre  —  Pietarsaari  —  Uusikaarlepyy – Vöyri – Mustasaari – Vaasa

Part of  Ab TETRIX Oy