OIKEANLAINEN TARRA OIKEAAN HINTAAN

Helppo tarra-valinta

Muutaman sentin tarra voi olla arvokkain markkinoijasi

KAIKKI TARRAT YHDESTÄ OSOITTEESTA

Mainosta ja informaatiota

Tarrat tuotteiden pitkäaikais-brändäykseen. Myös osoitetarrat, etiketit, logotarrat ja tuotemerkinta ovat tärkeä osa tuotantoamme. Neliväripainetut erikoistarrat ja muotoonleikatut sekä laminoidut tarratuotteet. Ulkokäyttöön soveltuvat tarrat sekä lattiamerkintätarrat teollisuuden käyttöön. Kaiken kokoiset tarrat suoraan valmistajalta, lyhyt toimitusaika ja edullinen hinta.

ENEMMÄN MAHDOLLISUUKSIA PAINOSSA

Myös vaatteiden logopainatus

Irtokirjaimet, numerot ja kuviot. Veneiden rekisterikilvet, nimitarrat tai vaikkapa sisustuksen silmäniloa teipatuille yksityiskohdille kotona. “Irtokirjaimet” siirtoteipillä ovat helppoja käyttää jos haluat tehdä sen itse. Kaikkissa leikatuissa tarroissa on 5 vuoden materiaalitakuu. Samalla tekniikalla voimme myös tehdä siirtokuvia jolla painetaan lippikset, t-paidat, laukut ja logopainetut työvaatteet.

TARROJA KAIKKIIN TARKOITUKSIIN

Tavaramerkki, Tuotanto, Vaatteet

Tarra Etiketti Valmistaja Painotalo Koko hinta

TAVARAMERKKI

Markkinoijasi “lappu-muodossa”. Missä tuotteesi onkaan näkyvämpi kuin käyttäjän kädessä? On vaikeata yliarvioida tarrojen tärkeyttä selittävänä mainoksena. Tavaramerkkiä rakentavalle logo on aina tuotteen kyljessä. Se vahvistaa brändiä ja luo lisämyyntiä, ja laatikon sivussa tarra auttaa sekä toimittajaa että tavaran vastaanottajaa.

Teollisuusmerkintä Merkintä Tuotemerkintä Tarra Lattiatarra Painotalo Valmistaja Hinta

TEOLLISUUSMERKINTÄ

Tuotantotiloihin valmistamme sekä liima- että magneettitarroja. Ohjeita koneisiin, turvamerkintää, lattiatarroja sekä tarroja jotka varoittavat ja ohjeistavat vaaratilanteissa.

Tekstiilipaino Painatus Vaatteet Logopainatus Painotalo Valmistaja Hinta

TEKSTIILIPAINATUS

Samoilla laitteilla joilla valmistamme tarroja voimme myös tehdä logoja ja kuvia tekstiilille painettavaksi. Lippikset, kangaskassit ja vaatteet onnistuvat helposti ja edullisesti GRAFISK palveluna. Tuo vaattekappaleesi niin teemme painatuksen.

G R A F I S K
by TETRIX

Kangastie 9
68600 PIETARSAARI

sales@grafisk.fi
010 219 35 60

Mats Sandvik
Myynti
050 544 84 01
010 219 35 64 (soitonsiirrolla)

mats@tetrix.fi

Toimisto
010 219 35 60
sales@tetrix.fi

   Social media

 

Kokkola – Kruunupyy – Luoto – Pedersöre  —  Pietarsaari  —  Uusikaarlepyy – Vöyri – Mustasaari – Vaasa

Part of  Ab TETRIX Oy