PAREMPIEN KAUPPOJEN HOUKUTIN

Mainosteippaus

Markkinoi itseäsi tehokkaammin teipillä

IKKUNATEIPPAUS JA AJONEUVOTEIPPAUS

Näytä että olet olemassa

Kaiken mitä voi maalata voi periaatteessa myös teipata. Mainosteippaus ja ulko- sekä sisätilojen ehostaminen.Teemme autoteippauksia suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen.  Moottoripyörät, henkilöautot, veneet, pakettiautot, moottorikelkat, kuormaautot. Ovi-logosta aina koko ajoneuvon jälleen-pinnoittamiseen teipillä (wrapping) päästä päähän. Ote yhteyttä GRAFISKiin niin tiedät että olet tehnyt hyvän kaupan.

EHOSTAMINEN, INFORMOINTI JA SUOJAUS

Kysy meiltä teippauksesta

Voimme muotoonleikata teippejä, kirjaimia sekä kuvioita, sekä myös painaa nelivärillä teipille. Pohjanmaan leveimmällä laminaattorilla voimme suojata painettuja pintoja kulumiselta ja tehdä kuvista kestäviä. Siirrämme kuvasi ja kuviosi niin sileisiin ikkunapintoihin kuin myös ajoneuvojen kaareviin pintoihin. Hinta aina kohdallaan. Vastaamme mielellämme teippauskysymyksiin.

TEIPPAUSTA JOKA KOHTEESEEN

Ajoneuvo, Ikkuna, Sisustus

Vene rekisteröintikilpi tarra edullinen hinta Pietarsaari

REKISTERIKILVET & FIRMANIMI

Rekisterikilvet ja nimitarrat veneille ja koneille. Yleismalliset valkoiset tai mustat rekisterikilvet nopeasti ja edullisesti. Seuraavat standardimittoja ja selviävät mahdollisista tarkistuksista. Myös nimi ja kotisatama-tarrat, muut rekisteröintikilvet ja logo & firmanimet työkoneille helposti.

Ajoneuvoteippaus Moottoripyörä Auto Vene Kuormaauto Rekka

KULKUNEUVOT

Vaihda autosi väriä tai tee sivuikkunaan markkinointikampanjan.Teipillä ehostaminen on yhä yleisempää – polkupyörät, moottoripyörät, aina rekkoihin. Joskus mainosmielessä ja joskus vain siksi että halutaan oman näköinen peli, josta saa silmäniloa.

Vanha pakettiauto herää henkiin
Ikkunateippaus Mainosteippaus Teippaaja Hinta Koko

IKKUNATEIPPI

Ikkunasi, kasvosi ulospäin.   Ikkunateipillä voit näkyä ja houkuttaa asiakkaita joita et ehkä huomioinut markkinoitisuunnitelmassa. Kaikki rakennukset joissa on ikkuna voivat muuntua tavaksi vahvistaa tavaramerkkiäsi ja saada lisämyyntiä.

Sisustus teippaus teippaaja valmistaja mainosteippaaja

SISUSTUSSUUNNITTELU

Luo yhtenäistä linjaa seinäteippauksilla tai logoleikatuilla huurreteipeillä ikkunallisiin väliseiniin. Jälleenpinnoita pöydät ja tiskit kuvilla ja laminoinnilla. Tee lattiolle viitat jotka auttavat asiakastasi löytämään hakemaansa. Lukemattomia mahdollisuuksia.

G R A F I S K
by TETRIX

Kangastie 9
68600 PIETARSAARI

sales@grafisk.fi
010 219 35 60

Mats Sandvik
Myynti
050 544 84 01
010 219 35 64 (soitonsiirrolla)

mats@tetrix.fi

Toimisto
010 219 35 60
sales@tetrix.fi

   Social media

 

Kokkola – Kruunupyy – Luoto – Pedersöre  —  Pietarsaari  —  Uusikaarlepyy – Vöyri – Mustasaari – Vaasa

Part of  Ab TETRIX Oy