UUSI VERKKOKAUPPA?

Oletko tekemässä uutta verkkokauppaa tai päivittämässä vanhaa. Tuleeko siitä ensisijainen bisneksesi vai toimiiko se sateliittikauppana tukien olemassa olevaa, henkilökohtaista myyntiä?

Kun olet päättänyt niin aloitamme suunnittelutapaamisella, näin saamme ottaa osaa ideoistasi ja verkkokauppasi tavoitteista. Mieluiten tapaamme henkilökohtaisesti teillä tai meillä, näin saamme hyvän, tarkan tunteen siitä mitä haet.

Ennen tapaamista saat kotiläksyksi löytää 1-3 nettikauppaa (esim. kilpailijaa) jotka ovat lähellä sitä mitä haet. Mieti mikä on hyvää ja huonoa, kuinka voisit olla parempi ja mistä et lainkaan pidä. Tapaamisemme jälkeen saat tarjouksen kotisivusta ennen web suunnittelun alkamista.

Nettiprojektisi etenee kolmessa vaiheessa; DEMO, LIVE, TRIM

Verkkokauppa Nettikauppa Domaini Osoite Suunnittelu Mainostoimisto

Tarjouksemme kattaa DEMO version. Mikäli haluat että me hoidamme kaiken kuten web suunnitelun, tekstit, kuvat jne. niin kaikki tämä kuuluu tarjoamaamme hintaan. Saat selkeän hinnan, ilman yllätyksiä, koska teemme vain reiluja kauppoja hyvän kauppatavan mukaisesti.

Sinun tärkein tähtäväsi on miettiä loogisuutta. Kelle myyt, mitkä ovat tärkeimmät tuotteet, kuinka lisäät tuotteet verkkokauppaasi…?

Toiminnot Web Suunnittelu Verkkokauppa Ostaminen Toimitus

Tavalliset verkkosivut ovat 99% valmiita DEMO version myötä, vaan kaupat voivat vaatia pähkäilyä. Näin esim. mikäli olemassa olevaa verkkokauppaa ollaan päivittämässä, ja se on rakennettu vanhalle kauppa-alustalle. Saadaksemme yhdistettyä ostot, varastot, maksut ja toimitukset, toimenpiteet vaativat suunnittelua, kokeiluja ja muutoksia.

Kun teemme verkkokaupan ihan alusta, asia on selkeämpi vaan hienman säätämistä voi silloinkin esiintyä sivujen toiminnoista riippuen. Hosumalla ei hyvää saada, koska joskus komentojen, palvelimien ja selainten väliin voi tulla ristiriitoja ja paras kompromissi on löydettävä. Tällöin kokenut suunnittelija onkin kullan arvoinen. Kaikki saadaan kyllä järjestymään!

Google Hakukone SOME Mainonta Hakukoneoptimointi Orgaaninen Haku

Kun verkkokauppa on julkaistu, alkaa pyöriä ja rekisteröityy kunnolla hakukoneissa, on aika seurantaan, noin 4-8 kk lanseerauksen jälkeen. Tällöin tutkimme mahdollisia luukkuja SEO:ssa ja säädämme nettisivut tehokkaimmiksi. Hyvä Google yheensopivuus tekee sivusta kannattavan – ja tällöin nettikauppa maksaa itsenstä takaisin ja tienaa sinulle rahaa! Autamme sinua myös löytämään netin parhaat markkinointi-työkalut jolla kauppaa kasvatetaan. Mukautamme ne tarpeisiisi ja voit hallita kaiken itse.

VERKKOKAUPAN HINTA?

Verkkokaupan suunnittelu tuntuu työläältä ja kalliilta?!
Ensinnäkin, unohdat 10 vuotta vanhat olettamukset. Nykyään on olemassa suuriä määriä valmiita plug-in toimintoja, eli valmiiksi ohjelmoituja palikoita joilla verkkosivut rakennetaan. Tämä tarkoitta että verkkokaupan kokoaminen on nopeampaa ja edullisempaa.

Verrkkokauppa vai nettimyyntiä sateliittisivun kautaa ehkä?
Monet yritykset eivät tee verkkokauppaa päämyyntikanavakseen, vaan myyvät tekniset päätuotteensa suoraan asiakkaalle ja tarjoavat sitten lisävarusteita ja varaosia netissä tilattaviksi. Nämä sateliittisivut rakennetaan sen vuoksi että henkilökuntaa ei tarvitse sitoa aikaa vievään ”ylläpitomyyntiin” ja näin saadaan enemmän voittoa per myyntierä pienemmissä kaupoissa.

Mitä verkkokaupan tulisi maksaa?
Rehellisyyden nimessä sinun tulee budjetoida paljon enemmän rahaa nettikauppasi markkinoimiseen kuin mitä maksat web suunnittleusta. Toimiva verkkokauppa vaatii aikaasi toimiakseen, joten kaupan hinta on vain pieni ryppy kokonaiskustannusta ajatellen. Budjetoi tarpeisiisi räätälöidyn nettikaupan hinnaksi 1.000-3.500 EUR. Sitten on sinusta kiinni kuinka paljon panostat.

Alkupanos verkkokauppaan maksaa itsensä takaisin helpommalla käyttöympäristöllä sinullen kuten myös asiakkaalle. Hyvin suunniteltu verkkokauppa suodattaa pois puhelut jotka alkavat sanoilla: ”Ajattelin tilata tuotteen, vaan nyt olen juutunut tänne sivuillenne…”

Mistä oikeasti maksat (jaettuna neljään, suurinpiirtein samanhintaisiin lohkoihin):
1 Suunnittelu (Suunnitteluun varatut rahat säästävät muita kustannuksia)
2 Teksti & Kuva DEMO versiota varten (Tekstit, valokuvat, käännökset)
3 Design & Ohjelmointi (Käyttäjäystävällisyys, muoto ja yhteensopivuus)
4 Ostetut Plug-in osat & toiminnot (Kielivalinnat, maksutavat, kytkennät, toimitus…)

Mistä hinta koostuu:

Entä kuinka toimii SEO, hakukoneoptimointi ja sellaiset?
Joskus sivuja markkinoidaan optimointivalinnoilla. Meillä hakukone-ystävällisyys on kuitenkin sisään-rakennettu jo DEMO-vaiheessa. GRAFISKin tekemä sivustosi tulee toimimaan mainiosti- Yleensä kuluu noin 6 viikkoa ennen kuin uusi kauppa alkaa näkymään Googlessa – ja 4-8kk jälkeen sen todellinen teho alkaa vaikuttamaan. Olemme vuodesta 2006 itsekin tehneet verkkokauppaa, joten meillä on muutama ”ässä hihassa” joita käytämme myös sinun sivuilllasi. Autamme sinua myös nettimarkkinoinnissa, niin pääset lentävään alkuun verkkokaupallasi.

G R A F I S K
by TETRIX

Kangastie 9
68600 PIETARSAARI

sales@grafisk.fi
010 219 35 60

Mats Sandvik
Myynti
050 544 84 01
010 219 35 64 (soitonsiirrolla)

mats@tetrix.fi

Toimisto
010 219 35 60
sales@tetrix.fi

   Social media

 

Kokkola – Kruunupyy – Luoto – Pedersöre  —  Pietarsaari  —  Uusikaarlepyy – Vöyri – Mustasaari – Vaasa

Part of  Ab TETRIX Oy