MONINKERTAISTA NÄKYVYYTESI

Valaistu mainos

Enemmän näkyvyyttä euroa kohden

OMISTA PAIKKASI NÄKYVÄSTI

Täältä löydät meidät

Onko ulkomainoksesi päivityksen tarpeessa? Haluatko kenties päivittää vanhan valomainoksen tai tehdä täysin uuden 3D akryyli-kirjaimin? Päivitämme kylttisi uudella LED tekniikalla ja kirkkailla logoteipeillä tai voimme valmistaa täysin uuden valomainoksen, uudenaikaisilla toiminnoilla. Oikea hinta ja nopea toimitus.

JÄTÄ KILPAILIJASI VARJOON

Valokeilassa messuilla

Sisäkäyttöön tarjoamme yhdistettäviä messuseiniä sisävalaistuksella kuin myö valaistua mainosta seiniin. Voimme myös räätälöidä valaistuja sisustusratkaisuja lattialle, kattoon tai seiniin, koska meillä on rakentamiseen omat alumiiniprofiilit. Kerro meille ideasi niin löydämme edullisen ja toimivan valokyltin.

VALOMAINOKSET ULKONA JA SISÄLLÄ

Firmakyltti, messuseinä, valokaappi

Valaistu Kyltti Irtokirjain Akryyli 3D Valokyltti

LED 3D AKRYYLIKIRJAIMET

3-ulotteiset kirjaimet ja logot LED valaistuksella antavat valtavan lisätehosteen yrityksen julkisivulle. Enemmän näkyvyyttä niin pimeällä kuin valossa. Muotoonleikatut kirjaimet voidaan valaista eteenpäin, takavalaista tai voidaan yhdistää useampi valaisukulma.

Messuosasto Valaistu LED Messumainos Messuseinä

VALAISTU MESSUTELINE

Valo näkyy. Tämä on totta messuillakin. Tavallisin ongelma messuosastoissa on riittämätön valaistus. Meidän linkitettävien messuseinien myötä tämä ei ole enään ongelma. Näitä voidaan käyttää erillisinä mainospilareina tai yhdistää messuosastoksi.

Valokaappi Valaistu LED Valomainos Juliste Takavalaistu

VALOKAAPPI

Standardimittaiset kaapit ja julistekoot, myös mittatilausratkaisuja. Taustavalaistut julistekehykset niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Räätälöidyt valokaapit valmistamme omista alumiiniprofiileista. Me valmistamme valokaappisi!

G R A F I S K
by TETRIX

Kangastie 9
68600 PIETARSAARI

sales@grafisk.fi
010 219 35 60

Mats Sandvik
Myynti
050 544 84 01
010 219 35 64 (soitonsiirrolla)

mats@tetrix.fi

Toimisto
010 219 35 60
sales@tetrix.fi

   Social media

 

Kokkola – Kruunupyy – Luoto – Pedersöre  —  Pietarsaari  —  Uusikaarlepyy – Vöyri – Mustasaari – Vaasa

Part of  Ab TETRIX Oy