UUSI KOTISIVU?

Aiotko hankkia uuden kotisivun tai päivittää vanhoja verkkosivuja? Projekti aloitetaan sillä että pidetään suunnittelukokous, tapaamme ja paneudumme sinun ideoihin ja tavoitteisiin. Nähdään kasvotusten teillä tai meillä niin saamme oikein hyvän tunteen siitä mitä sinä haet.

Ennen tapaamista niin saat läksyksi löytää 1-3 kotisivua (esim. kilpailja) josta pidät. Mieti mitä heillä on hyvä tai huono puoli ja mikä voisi olla parempaa ja myös mistä et pidä lainkaan. Kokouksen jälkeen annamme sinulle tarjouksen ennenkuin web suunnittelu aloitetaan.

Web suunnittelu jatkuu kolmessa osassa; DEMO, LIVE, TRIM

DEMO kotisivu suunnittelu verkkosivu mainostoimisto

Tarjouksemme kattaa DEMO version. Mikäli haluat että me hoidamme kaiken kuten web suunnitelun, tekstit, kuvat jne. niin kaikki tämä kuuluu tarjoamaamme hintaan. Saat selkeän hinnan, ilman yllätyksiä, koska teemme vain reiluja kauppoja hyvän kauppatavan mukaisesti.

Nettisivusi suunnitellaan niin valmiiksi kuin vain on mahdollista ja voit rauhassa testailla ja kokea että kaikki toimii toivotusti ennen kuin sivu julkaistaan. Kaikki klassisen verkkosivun osat kuuluvat hintaan.

Kotisivu lanseeraus LIVE sivun ohjelmointi Web Suunnittelu

Tavalliset verkkosivut ovat 99% valmiita DEMO version myötä, vaan kaupat voivat vaatia pähkäilyä. Näin esim. mikäli olemassa olevaa verkkokauppaa ollaan päivittämässä, ja se on rakennettu vanhalle kauppa-alustalle.

Koska yllä maintut projektit usein ovat sidottuja kolmanteen osapuoleen, joka ennestään hoitaa palvelimia, niin teeemme LIVE osion muutokset tuntitaksalla. Näin säästämme sinulle kustannuksissa.

Hakukoneoptimointi Google ystävällinen Orgaaniset tulokset

Kun kotisivusi on julkaistu, alkaa toimimaan sekä rekisteröityy kunnolla hakukoneissa, tapaamme tehdä sivujesi seurannan 4-8kk lanseerauksen jälkeen. Silloin etsimme mahdollisia heikkouksia SEO:sta ja teemme parannuksia hakusanoihin ja kuviin. Hyvä Google yhteensopivuus tekee siuvstostasi tehokkaan – kotisivusi maksaa itsensä takaisin ja tuottaa tulosta.

ASKEL ASKELEELTA

1 Verkkosivu Domaini Kotisivun Osoite

Mikäli kyseessä on uusi verkkosivu niin etsimme ensin sopiva domaini ja sähköpostit. Ehkä sinulla on vahva tuote jota haluat markkinoida www.tuotenimi.fi vai haluatko yrityksellesi kokonaisuudelle oman www.yrityksennimi.fi tai jotain aivan muuta. Kaikki käy!

*Vinkki: Älä turhaan etsi domain nimiä tuntemattomista paikoista, koska hakusi www osoitteet saatetaan rekisteröidä ja näitä yritetäään myöhemmin myydä sinulle kalliilla rahalla.

2 Palvelin Web Hosting Hotelli Valita Sopiva hinta

Sitten pitää löytää sopiva verkkosivullesi sopiva ”pysäköinti” , siis palvelimen josta sivu näytetään ympäri Internetin. Ei mikään suuri juttu, me autamme sinua valitsemaan toimivan ja turvallisen ratkaisun.

*Vinkki: Kotisivuhotellien (web hosting) hinnoittelu voi olla haastavaa. Jotkut näyttävät todella edullisilta vaan ovat loppupäässä hurjan kalliita. Me tuemme ja valitsemme sellaisen hosting palvelun joka varmasti toimii.

Web suunnittelu Verkkosivun suunnittelija Mainostoimisto

Nyt on aika rakentaa DEMO sivun. Web suunnittelu potkaistaan käyntiin.

*Vinkki: Mieti kuinka sinä voit olla osana projektia. Kerro mikäli haluat että me hoidamme kaikki tekstit, kuvat ja käännökset. Sinä voit keskittyä omaan osaamiseen ja sivut valmistuvat ilman että tarvitset stressata.

4 Muutokset Verkkosivu Suunnittelu Graafinen Suunnittelu

DEMO rakentamis-osion aikana voidaan järjestää ylimääräisiä tapaamisia. Ensimmäisissä versioissa et vältämättä näe kaikkia keiliversioita koska työn edetessä saattaa esim. ilmeentyä sivujen jakamista tai yhdistämistä sekä muita muutoksia kotisivulla. Tämä kuuluu tarjoukseen.

*Vinkki: ”Less is more”. Älä täytä kotisivua turhaan. Mieti esim. mikä info voisi olla ladattavia tiedostoja. Voit säästää aikaa ja vaivaa sillä että lisäät pdftiedostoja tuotteille jotka päivittyvät usein.

SOME facebook Instagram mainonta mainos Internetmainonta

Ilman lisäkustannusta päivitämme myös taustakuvat ja logoruudut yrityksen facebook ja LinkedIn sivustoille. Näin ne ovat soinnussa kotisivun kanssa ja tavaramerkkisi saa ammattimaisemman ilmeen.

*Vinkki: Kun työkalut ovat kerta valmiiksi esillä voimme myös elävöittää SOME markkinointiasi. Voimme tehdä edullisen100 päivän paketin jossa on 10 kpl fb ja Insta päivitystä, tavaramerkkisi tueksi.

6 Kotisivun julkaisu Google ystävällisyys SEO orgaaninen haku tulos

Julkaisuvalmis! Me teemme perus Google optimoinnin osana projektia. Nyt on aika saada asiakkaat löytämän verkkosivusi ja nettisatsauksen tienamaan sinulle rahaa. Tästä se nyt lähtee!

*Vinkki: Sivusi ei ole kiveen hakattu, ole armelias itsellesi ja vältä stressiä. Mikäli jokin muuttuu toiminnassasi ja kaipaa päivitystä niin alamme siltä askeleelta joka asian korjaaminen vaatii. Esityö on jo tehty joten kelaamme vain hieman taaksepäin jolloin päivittäminen on edullista ja nopeaa.

G R A F I S K
by TETRIX

Kangastie 9
68600 PIETARSAARI

sales@grafisk.fi
010 219 35 60

Mats Sandvik
Myynti
050 544 84 01
010 219 35 64 (soitonsiirrolla)

mats@tetrix.fi

Toimisto
010 219 35 60
sales@tetrix.fi

   Social media

 

Kokkola – Kruunupyy – Luoto – Pedersöre  —  Pietarsaari  —  Uusikaarlepyy – Vöyri – Mustasaari – Vaasa

Part of  Ab TETRIX Oy